Affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies

2376
Affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies

In juni 2017 heb ik voor het eerst zelf een cryptocurrency gekocht. Ik heb destijds namelijk voor 50 euro Ripple gekocht en die lange tijd laten staan. Eind 2017 was de prijs van de Ripple flink gestegen en heb ik mijn Ripples uitbetaald. Op dat moment ben ik ook (kleine) bedragen gaan investeren in andere cryptocurrencies als Verge, Gulden en Litecoin. Lees hier meer over de affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies

De markt van Bitcoin en cryptocurrencies heeft mijn interesse getrokken en dus was mijn volgende affiliate onderwerp al snel duidelijk. Het werd dit keer niet een puur informatieve site, maar een website met een gratis tool die mensen kunnen gebruiken.

Affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies

Mijn nieuwe project heet Crypto Alerts, met daarbij de website www.crypto-alerts.nl. Je kunt hier gratis prijsalerts instellen wanneer een bepaalde munt een waarde heeft bereikt. Je ontvangt dan gratis een mailtje vanuit het geautomatiseerde systeem. Het affiliate verdienmodel is hierbij uiteraard dat er mailadressen worden verzameld die ik kan gebruiken om interessante aanbiedingen te doen op het gebied van cryptocurrencies. [Update april 2021: website is weer offline, het script werkte niet goed en het project kwam niet van de grond…)

Ondanks de website die is gestopt, vertel ik je wel graag meer over de affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrenciesOp Paypro is bijvoorbeeld een leuke affiliate campagne genaamd Crypto Masterclass om te promoten, maar het is natuurlijk ook superinteressant om via bol.com boeken te promoten op het gebied van cryptocurrencies. Tenslotte heb ik mijn crypto’s bij verschillende sites ondergebracht waaronder Litebit en biedt elke site een eigen partnerprogramma dat ik kan promoten. Zowel in mailtjes naar deelnemers van Crypto-Alerts.nl als op de website zelf kan ik bovenstaande programma’s heel goed promoten.

Er zijn dus volop affiliate mogelijkheden voor mensen die interesse hebben in cryptocurrencies, maar beter is dat er ook veel zoekvolume zit en de markt nog steeds groeit. Het is dan ook een superinteressante markt die nog volop aan het groeien is. Je merkt het ook wel op sites als Sitedeals waar je ineens heel veel deals kunt kopen op het gebied van crypto’s variërend van teksten tot complete websites.

Op weg naar groei

Inmiddels begint mijn site te ranken in Google en krijg ik steeds meer bezoekers. Gezien het laagdrempelige karakter van de site is het instellen van een alert heel makkelijk en heb ik tot nu toe een conversie van 63% op het instellen van alerts. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen en houd jullie hiervan op de hoogte.

Update april 2021

Mijn eigen interesse in cryptomunten blijft hoog en sinds bovenstaand bericht heb ik regelmatig nieuwe investeringen gedaan. Echter heb ik dit niet doorgezet naar de affiliate website die ik destijds startte. Crypto’s zijn echt wel een leuke affiliate business, maar het is ook risicovol. Lees bijvoorbeeld het interessante artikel op Linda.nl over de Bitcoin en andere munten. Hierin wordt de markt begrijpelijk uitgelegd, maar lees je ook dat je voorzichtig met je inleg moet zijn. Omdat ik te weinig kennis heb van deze markt wil ik me niet op deze affiliate markt begeven.

Je eerste crypto’s kopen?

Ga jij toch je eerste crypto’s kopen en ben je je bewust dat ze kunnen stijgen, maar ook kunnen dalen? Dan stel ik het natuurlijk wel op prijs als je mijn affiliate linkje gebruikt. Wil je je eerst meer verdiepen in de markt, dan is de Crypto Masterclass een aanrader. En voor je aankopen ben je bij Litebit zeker aan het juiste adres. Zij voldoen aan de wetgeving en zijn een betrouwbare partij waar je heel makkelijk verschillende crypto’s kunt kopen.

En als je nog vragen hebt over de affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies? Dan kun je mij uiteraard een mailtje sturen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here