REHub Thema Review

2076

REHub is een WordPress thema dat volledig is opgesteld voor websites gericht op affiliate marketing. Er zitten dan ook meerdere extra’s in het thema, dat is te omschrijven als één van de beste en moderne, multifunctionele hybride thema’s volledig geoptimaliseerd voor Google Core Web Vitals.

REHub thema bevat vele moderne mogelijkheden om winstgevende websites te realiseren. Elk onderdeel van de site kan los worden geconfigureerd en gebruikt of je kunt ze allemaal combineren in een site. Mijn ervaring met REHub is nog niet zo heel lang, maar ik ben er eigenlijk direct enthousiast over.

REHub is te bestellen via ThemeForest. Het thema is hier al meer dan 25.000x verkocht en dat zegt natuurlijk al wel wat. Maar belangrijker is dat de beoordeling op ThemeForest ook heel hoog is, namelijk een gemiddelde van 4,92 uit 5 sterren.

Bekijk hier het thema

REHub Demo’s

Er zijn verschillende demo’s van REHub beschikbaar die je direct op weg helpen bij het maken van je website. Elke demo heeft z’n eigen specificaties zoals prijsvergelijkingen, magazine, coupons en e-commerce. Voor elke type affiliate site kun je dus wel een demo installeren en die uitbouwen tot je eigen affiliate website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here