Top 10 podcasts over affiliate marketing

1940
podcasts over affiliate marketing

Podcasts over affiliate marketing – Er gebeurt veel op het gebied van affiliate marketing en om telkens nieuwe inspiratie op te doen is het handig om het nieuws op dit gebied te volgen. De afgelopen jaren zijn zowel affiliate marketing als podcasts populaire onderwerpen en het is dan logisch dat diverse affiliate marketeers regelmatig podcasts opnemen.

In dit bericht deel ik met jou een lijstje met de podcasts over affiliate marketing die ik regelmatig beluister. Deze zijn overigens in willekeurige volgorde.

Top 10 podcasts over affiliate marketing

  • Jacko Meijaard Podcast: er zijn weinig Nederlandstalige podcasts over affiliate marketing en die van Jacko Meijaard is dan ook een welkome podcast. Jacko Meijaard is in Nederland een trendsetter op het gebied van affiliate marketing, zeker ook mede dankzij zijn populaire Affiliate Marketing Revolutie.
  • The Affiliate Guy (Matt McWilliams): mijn favoriete podcast waarvan ik elke aflevering beluister (soms meer dan 1x)
  • Smart Passive Income (Pat Flynn): podcast met veel handige tips
  • Awin Talks: Awin is een affiliate marketing netwerk en het is dan ook altijd handig om ook van deze partij de podcasts te beluisteren. Volgens mij worden er geen nieuwe podcasts meer opgenomen, maar ook de oudere podcasts bevatten veel info.
  • Ultimate Affiliate Marketing: leuk om naar te luisteren en redelijk actueel
  • Late Night Internet Marketing Podcast: fijne podcast die speciaal gericht is op mensen die nu nog in loondienst werken, maar in hun avonduren (late night) aan hun eigen affiliate business werken
  • Affiliate Marketing Influencer Podcast (Stacia Kennedy): gelukkig ook een vrouw die podcasts over affiliate marketing alhoewel de laatste podcast al uit 2020 is. De podcast behandelt veel interessante vragen zoals Hoe kun je affiliate marketing doen zonder website? en Hoe kunnen moeders geld verdienen met affiliate marketing?
  • 0 to 4K | Affiliate Marketing Journey (Glenn Joseph): Nice! Deze podcast beschrijft de reis van 0 naar 4K per maand met affiliate marketing.
  • Affiliate Marketing Radio (Darren Graham)
  • Interview van OnlineMarketing.nl met Jacko Meijaard dat als podcast beschikbaar is, met de naam: Affiliate Marketing ontrafeld.
  • Marketing & Influence (Brendon Burchard): zeer inspirerende podcast over meer dan alleen affiliate marketing, maar veel van de tips van Brendon zijn heel goed toe te passen door een affiliate marketeer.

Wanneer luister jij naar podcasts? Ik ben benieuwd wat jouw favoriete momenten zijn om naar podcasts te luisteren? Zelf wandel ik regelmatig voor ik aan het werk ga en dan vind ik het heerlijk om een podcast te beluisteren. Dit geeft me direct inspiratie als ik aan het werk ga. Ook luister ik vaak in de auto naar een podcast, maar dan vind ik het ook soms lekker om naar meer algemene onderwerpen te luisteren en niet naar Online Marketing podcasts.

Heb jij nog andere tips voor podcasts? Ik hoor graag wat jouw favoriete podcasts zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here